Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 21 de gener del 2013

Extresorers

El bar del PP.
Me n'assabento que el govern d'Aznar, a través de l'ICO (Instituto de Crédito Oficial), va prestar 18 milions de dòlars en unes condicions "avantatjoses" a l'empresa que els ex tresorers del PP Ángel Sanchís i Luis Bárcenas tenen a l'Argentina. La Moraleja, SA (nom de l'empresa) gestiona un latifundi enorme. I a sobre, es van negar a retornar el crèdit. L'ICO va haver de reclamar el deute (23,5 milions de dòlars amb els interessos) i l'assumpte ha acabat als tribunals argentins... Ah! Aquests personatges mantenen una relació excel·lent amb l'exdictador Rafael Videla i van adquirir la finca durant la seva dictadura...

http://www.eldiario.es/politica/Gobierno-Aznar-argentina-Barcenas-Sanchis_0_92390949.html

Considerant el càrrec d'aquests dos militants del Partit Popular, això no us sona a corrupció i prevaricació? La qüestió del crèdit "autoatorgat" i impagat ja fa pudor... Però con és que s'han enriquit tant aquests senyors en pocs anys?

Revisant uns dies després aquest comentari, i amb tot el que aquest dies està destapant "El País". Algú enten que, davant la gravetat de la situació, el PP hagi de fer una auditoria interna? A mi no em cal. Només ha de col·laborar amb els jutges i facilitar-los tota la documentació que el Bárcenas aquest posseeix.
Però, de moment, l'esperit de venjança ha fet que siguin cessats sis alts càrrecs de la Oficina Nacional de Investigación del Fraude, que van intervenir al cas Gurtel... Encara hi ha algú que no entengui això de les elits extractives?

Xabiusller

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada