Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 5 d’octubre del 2012

El món al revés

Alguns mitjans digitals i la premsa rosa es fan ressò aquests dies d’un curiós article publicat a ‘Vanity Fair’. Es tracta de la carta que uns paparazzi i redactors de revistes del cor de Barcelona han signat denunciant els perills que comporten l’actitud d’en Piqué i la Shakira, i l’excés de velocitat i les maniobres perilloses que fan quan ells els persegueixen per la ciutat on viuen.
A més, es queixen perquè han volgut negociar amb ells i oferir-los unes condicions d’assetjament determinades, de només uns dies de tant en tant i amb certa periodicitat, però els molt desagraïts han menystingut la seva amical i generosa proposta. 
També expressen la seva gran preocupació perquè, en una d’aquestes fugues de la parella, pugui haver-hi un accident. En Piqué fuig massa ràpid i els posa en perill a tots, diuen. I ells no volen que la Shakira embarassada acabi sent “una nova Lady Di”. 
A sobre, denuncien la connivència de la Guàrdia Urbana, que no atura ni multa Piqué (a ells sí?) i, per tant, tampoc els facilita gaire la feina. Imagineu-vos quan els pagarien per l’exclusiva d’en Piqué i la Shakira aturats per la urbana o els mossos, i multats per excés de velocitat o per no fer  un stop. I quan per les fotos d’allò que diuen que volen evitar?
Realment, no hi ha dret. I fugir és de covards. Pobres paparazzi... 
Ara em ve al cap una cançó infantil que cantava la Rosa León l'argentina compromesa, poetesa i música María Elena Wlash, morta el 2011, n'és l'autora i que feia “Vamos a ver cómo es el reino del revés (bis)”...

Xavaller

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada