Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 27 de setembre del 2012

En suport de l’Albano Dante i la Marta Sibina!

Tots som caféambllet.cat!

Arribo de la concentració a l’entrada de la Ciutat de la Justícia en suport dels periodistes de cafeambllet.com. L'Albano i la Marta en són els caps visibles i per tant els qui han hagut de presentar-se en aquest judici. Entre les 10 i les 12 érem unes 150 persones aproximadament. Es visualitzaven sobretot gent de les CUP i els ‘iaioflautes’. Segons he entès, només han deixat entrar 15 persones a la sala. No era una vista pública?
Em pregunto com pot ser que arribi abans als jutjats una denúncia, per un il·lícit civil contra el seu honor, presentada per un presumpte implicat no significativament rellevant en un cas de corrupció a la sanitat catalana, que no pas el cas en què juntament amb d’altres persones podria estar implicat. Això és posar el periodisme d’investigació i l’ètica periodística als peus del cavalls.
Sembla prou evident que hi ha forats negres a la sanitat catalana i que s’hi han produït conductes delictives per part d’alts càrrecs. Prova d’això és que el 25 de setembre de 2012, i arran de les informacions publicades a cafeambllet.com que destapaven les corrupteles al departament de Salut, el parlament de Catalunya va aprovar endegar una comissió d’investigació per esbrinar l’abast d’aquest escàndol i de les acusacions que implica.
Si això no s’investiga a fons, molts catalans pensarem que mentre les polítiques de CiU ens retallen l’educació i la sanitat, les malmeten i fan que en disminueixi la qualitat, allò que s’estalvia no permet equilibrar els balanços, sinó que va a parar a les butxaques d’ens privats i interessos obscurs darrere els quals hi ha gent vinculada al partit de govern.
Transparència, senyor Mas, transparència! Penso que en aquests moments és indispensable fer les coses “amb finor”, com encertadament ha dit el gallec que no ens va fer ni cas. Si hem d’avançar cap a l’autodeterminació i potser cap a la independència, hem de fer-ho amb la gran majoria dels catalans i convèncer amb uns valors clars de respecte, honestedat, transparència i democràcia. 
Els corruptes que medren al si de més d’un partit hi sobren! Com deia J. Escombra Ries, "Tot el que fa pudor no és merda".

Ni retallades ni corrupteles!
Que les patim totes dues...
Autodeterminació, sí! Corrupció? No, gràcies!
Amb corrupció, no vull anar enlloc amb vostés...

xavaller

  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada